Llibertat Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Llibertat presos polítics

Ahir, l’Audiència Nacional, hereva del Tribunal d’Ordre Públic feixista, va decidir empresonar als Presidents d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, per l’únic delicte de tenir idees polítiques independentistes i actuar en la seva defensa.

L’Estat demostra la seva essència reaccionaria i feixista, on existeixen tribunals com l’Audiència Nacional que jutgen i pesegueixen les idees polítiques dels ciutadans, inconcebible en un estat que s’anomeni i preï com democràtic.

Malgrat això, Jordi Cuixart i Jordi Sánchez no són els primers presos polítics d’aquest Estat criminal sinó que a les seves presons existeixen d’altres presos polítics, anarquistes, sindicalistes o independentistes. Mentre els lladres i corruptes del PP i el PSOE estan al carrer, igual que torturadors feixistes com Billy el Niño; Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Arenas i tants d’altres comunistes, sindicalistes o independentistes estan a les presons per sol fet de dissentir políticament d’un Estat que nega els drets democràtics als pobles i als treballadors.

L’empresonament de Cuixart i Sánchez es responsabilitat directa del Govern corrupte de Rajoy i d’un Fiscal General reprovat pel Parlament – per l’indecent comportament del Fiscal Anticorrupció al cas Lezo – però també pel recolzament incondicional del PSOE i C’s. Tots ells són responsables de la repressió política a l’Estat Espanyol. El rostre feixista de tots ells s’observa clar a les declaracions d’ahir del propi Xavier García Albiol, que cridava a il·legalitzar tots els partits que en el seu programa incloguin anhels de proclamació d’una república.

El Comitè Nacional del PCOC refusa l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, es solidaritzat amb ells, amb l’ANC i Òmnium i amb tots els presos polítics i exigeix la inmediata posada en llibertat de tots ells. Així mateix, exigim al President Puigdemont que compleixi amb el mandat del nostre poble i faci que el Parlament de Catalunya declari sense embuts la independència i proclami la República Catalana. Finalment, el nostre Partit dóna suport i participarà a totes les mobilitzacions que es celebraran en contra de la repressió de l’Estat i perquè s’executi el mandat donat pel nostre poble el passat dia 1 d’octubre.

Barcelona, a 17 de octubre de 2017

COMITÈ NACIONAL DEL PARTIT COMUNISTA OBRER DE CATALUNYA (P.C.O.C.)

LIBERTAD JORDI SÀNCHEZ, JORDI CUIXART, LIBERTAD PRESOS POLÍTICOS.

En el día de ayer  la Audiencia Nacional, heredera del Tribunal de Orden Público fascista, decidió encarcelar al Presidente de Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, y al Presidente de la Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez. Su único delito ha sido tener ideas políticas independentistas y actuar en defensa de ellas.

El Estado demuestra su esencia reaccionaria, fascista, donde existen tribunales, como la Audiencia Nacional, que juzgan y persiguen las ideas políticas de los ciudadanos, algo inconcebible en un estado que se denomine y precie de democrático.

Sin embargo, Jordi Cuixart y Jordi Sánchez no son los primeros presos políticos de este Estado criminal, sino que en sus cárceles existen otros presos políticos comunistas, anarquistas, sindicalistas o independentistas. Mientras los ladrones y corruptos del PP y el PSOE están en la calle, al igual que torturadores fascistas como Billy el Niño; Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Arenas, y tantos otros comunistas, sindicalistas o independentistas están en las cárceles por el mero hecho de disentir políticamente de un Estado que niega los derechos democráticos a los pueblos y a los trabajadores.

El encarcelamiento de Cuixart y Sànchez es responsabilidad directa del Gobierno corrupto de Rajoy, de un Fiscal General reprobado por el Parlamento por el indecente comportamiento del Fiscal Anticorrupción en el caso Lezo,  pero también por el apoyo incondicional del PSOE y C’s. Todos ellos son responsables de la represión política en el estado español. El rostro fascista de todos ellos se aprecian en las declaraciones, en el día de ayer, del propio Xavier García Albiol, que llamaba a ilegalizar a todos los partidos que en su programa incluyan sus anhelos de proclamación de una república.

El Comitè Nacional del PCOC rechaza el encarcelamiento de Jordi Sànchez y Jordi Cuixart, se solidariza con ellos dos, con Òmnium y la ANC y con todos los presos políticos y exige la inmediata puesta en libertad de todos ellos. Así mismo, exigimos al President Puigdemont que cumpla con el mandato que nuestro pueblo dio y haga que el Parlament de Catalunya declare sin ambages  la independencia y proclame solemnemente la República Catalana. Por último, nuestro partido apoya, y participará, en todas las movilizaciones que se celebrarán contra la represión del Estado y porque se ejecute el mandato dado por nuestro pueblo el pasado día 1 de octubre.

Barcelona, a 17 de octubre de 2017

COMITÈ NACIONAL DEL PARTIT COMUNISTA OBRER DE CATALUNYA (P.C.O.C.)




Deja un comentario